Hemma i Världen med mig, Krister Löfgren

Jag som skriver det här heter Krister Löfgren och bor i Holmsund, ett mindre samhälle utanför Umeå i Västerbotten. Här föredrar jag att leva mitt liv tillsammans med min familj och våra djur, på platser jag känner och är vän med, med enkla ting och allt enklare intressen. Oftast skriver jag väldigt lite här eftersom jag är upptagen i den verkliga världen. Men jag försöker finna tid till skrivande och bloggande och det hjälper och inspirerar om jag får kommentarer och vänlig kritik.

Intressen: herpetologi, djur, natur, mossor och lavar och småkrypen därunder, böcker, att skriva, undra, sova, fotografera, sitta och vandra. Om jag kan — och får! — sover jag med öppet fönster. Om jag har tid ser jag hellre film än teve.

Kontakt: All e-post är inte välkommen. Ovälkommen mejl är slöseri med min tid, vilket är illa nog. Läs gärna nedanstående innan du skickar e-post till mig. Tack.

 

Jag har inget intresse av:

 

  • Reklam jag inte beställt (det vill säga: i stort sett all reklam). Att låta mig betala för din (antagligen) usla reklam är oförskämt och, möjligen, olagligt. Den mesta reklamen gör mig illamående, en del gör mig rasande.
  • Kedjebrev. De flesta är barnsliga och alla slösar med internetresurser. Jag reagerar med kraftig motvilja mot kedjebrev, även om de sänds i bästa välvilja.
  • Diskussionslistor jag inte valt att prenumerera på (som till exempel det fascistiska nyhetsbrevet Nordlands Frihetsbrevet, som jag en gång fick).
  • Allting som är stort, vare sig det är i en eller flera bitar. Fråga innan du skickar en stor fil till mig.

 

Jag välkomnar:

 

  • Allt som kommer från vänner, släktingar och andra som jag personligen känner och älskar.
  • Allt som jag efterfrågat, vilket även inkluderar stora filer.
  • Allting som rör någonting jag har skrivit, fotat eller diskuterat.
  • Diskussionslistor som jag prenumererar på.
  • Naturligtvis finns det undantag till ovanstående listor. Ingen av dem är uttömmande. Skicka helst inte HTML-formatterade mejl då jag i sinnet är en uråldrig torrboll som faktiskt föredrar ren ASCII.

 


One day while walking through the wilderness a man stumbled upon a vicious tiger. He ran but soon came to the edge of a high cliff. Desperate to save himself, he climbed down a vine and dangled over the fatal precipice.

As he hung there, two mice appeared from a hole in the cliff and began gnawing on the vine. Suddenly, he noticed on the vine a plump wild strawberry. He plucked it and popped it in his mouth.

It was incredibly delicious!