På Scandic Hotel har man en intressant naiv syn på miljöproblemen.

Tvålinformation på Scandic Hotel

Tvålinformation på Scandic Hotel

Låter ju perfekt: miljön blir RENARE när jag tvättar mig. Östersjön måste skrika välkomnande efter sådan tvål. En annan rolig sak med tvålen på Scandic är att det kommer ungefär lika mycket i handen när man klämmer på behållaren som om man just skulle ha packat upp en ny, fräsch ”hård” tvål.

Och när man skrubbat klart händerna så bidrar man genast till en bättre värld:

Handdukar på Scandic

Handdukar på Scandic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag gillar Scandic men det kändes lite överdrivet med skyltarna ovan. Löjlig som jag är kunde jag föreställa mig torka mig själv upprepade gånger i flera timmar med de magiska handdukarna för att förbättra världen ännu mera!

Scandic Uppsala Nord får dock bonuspoäng: de hade Soygurt till frukost.