Krister Löfgren - ett slags poesi och författande

Nyårsmat: Jättehummer #fail

Det är märkligt nog att vi kallar det ”firande” när varje år slutar med misslyckade raketuppskjutningar och trasig markpersonal, fyllebrott, våldtäkter och allmänt bus men det nya året ska förstås också välkomnas med märkvärdiga maträtter. Själv har jag svårt att känna sympati med stackaren som köpte en jättehummer för 4 500 kronor och sedan misslyckades med att äta det bepansrade monstret.

Med tanke på den fria tillgången till smällare så undrar jag varför man inte bara sprängde upp skalet på maträtten?

Eller borrade sugrörshål för att suga i sig innehållet?

Morotshummer

Morotshummer, lånad av Veganlife

1 kommentar

  1. pelle

    alltså hur hamnar detta i nyheterna.. faen jag får inte upp skalet ring aftonbladet eller? köper hummer för 5 lax men ingen hummertång modell större (polygrip dyl 49:- på Klarreblarre) JAg ringde inte in till kvällspressen när en av mina fyverkerier som jag köpt på jula slocknade igår tex .. //Pelle

Lämna ett svar

© 2024 Hemma i världen

Tema av Anders NorenUpp ↑